Verlengingsvoorstellen
Inkomen

Tips voor verlengingsvoorstellen

Joyce Kwint
Commercieel Relatiebeheerder Inkomen

De verlengingsvoorstellen komen er weer aan. Dit is een drukke tijd waarin je met veel zaken rekening moet houden. In dit bericht geven wij je graag een paar tips, zodat je goed voorbereid bent.

Bekijk andere mogelijkheden bij de volmachten van Nedasco

Soms loopt de huidige polis buiten de eerste contractstermijn. Je kunt in deze periode kijken of een andere verzekeraar binnen onze volmacht een beter aanbod heeft. Hiervoor kun je een nieuwe offerte aanvragen via onze Inkomentool. Zorg er dan voor dat je een actueel werknemersbestand hebt en verzuimrapportages van maximaal de afgelopen drie jaar.

Verzuimrapportages nodig? Deze kunnen werkgevers zelf uit Xpert Suite halen. Dan moeten wel alle werknemers, inclusief alle uren van de werknemers en verzuimde dagen, ingevuld staan in Xpert Suite. Meer informatie is te vinden op deze speciale pagina over Xpert Suite.

Check of de werkgever dingen wil aanpassen na het verlengingsvoorstel

Soms wil een werkgever bepaalde wijzigingen doorvoeren op een polis na het verlengingsvoorstel. Zoals de dekking of wachtdagen. Stuur dan gerust een mail naar inkomen.offerte@nedasco.nl. Wij leggen je verzoek voor aan de verzekeraar. Als de verzekeraar een voorstel wil doen, krijg je van ons een e-mail met het nieuwe premiepercentage.

Status verlengingsvoorstellen in de gaten houden

Via onze website kun je terugvinden wanneer je de verlengingsvoorstellen kunt verwachten. Ook via NSN krijg je de laatste informatie.

Veel succes dit verlengingsseizoen!

Joyce Kwint

Joyce Kwint is Commercieel Relatiebeheerder Inkomen sinds september 2020. Op integere wijze staat zij tussenpersonen te woord via mail en telefoon. Daarnaast maakt ze maatwerkoffertes. Dit doet ze allemaal met veel plezier en enthousiasme!

Laat een reactie achter